With The Flow

With The Flow neve megmutatja, hogy a zene számára a tökéletes flow élmény. Érzelmekkel teli, lüktető, néha egészen lassú vagy éppen ha olyan a hangulat, akkor dübörgően gyors. Valami belső folyamat egészen csodálatos kifejeződése, vagy éppen a földreteperő érzés, ami nem enged el. Ötvözi a Progressive Psytrance, Techno és a 2000-es évek elejebeli Trance elemeket, ezzel valami egészen különlegeset alkotva. Agy és testmozgás egyszerre.

KAPCSOLAT

E-mail: withtheflowmusic@gmail.com

"Remélem, hogy az éppen készülő első albumom majd elnyeri az emberek tetszését. Addig is régebbi zenéimet megosztom itt veletek :)"

Már gyerek koromban is nagyon érdekelt a zene, ekkor főként egy kis kék szintetizátort nyomkodtam, ezzel a szüleim idegeit tépve 🙂 Ezen kívül mindig is érdekelt minden, ami képes hangot kiadni, de nem foglalkoztam komolyabban vele. 12 éves koromban ütött szöget a fejemben a gondolat, hogy komolyabban kéne foglalkozni a zenéléssel, így szüleim segítségével vettem egy gitárt, majd miután megtanultam már egész rendesen játszani rajta, rögtön lett egy Rock bandám is. Itt gitárosként több kisebb helyen felléptem, de nem jött az áttörő siker annak ellenére, hogy a végére szerintem egész jó saját számokat is felvettünk.

Majd 2010-ben jött a nagy váltás számomra, amikor elkezdtem az elektronikus zene iránt érdeklődni. Ez főleg Minimal és mindenféle Techno zenével kezdődött. Ekkoriban gondoltam egyet és a számomra nagyon kedves Fender gitáromat eladtam, aminek az árán vettem egy digitális keverőpultot, és megtanultam zenét keverni. Egészen ezóta bele vagyok szerelmesedve az elektronikus zenébe.

2011-ben kezdtem el az Emerico nevű projektemet, mint DJ és prodúcer, de akkoriban még főleg a DJ-skedésen volt a hangsúly és a Technon. 2012-ben barátaim mutattak nekem néhány Progressive zenét, és azóta teljesen elválaszthatatlanok vagyunk egymástól. Elmentem életem első bulijába, ami egy Liquid Ace buli volt, majd a 2012-es Ozorán is részt vettem, ami rengeteg inspirációt adott a zenélésben. Azóta főként Pszichedelikus zenéket írok, de bármikor szívesen benne vagyok egy jam-ben vagy egy kollaborációban is.